Wie zijn we?

De kaasboerderij wordt gerund door drie broers, hun vrouwen en ongeveer zeven werknemers. Cock, getrouwd met Wilma, is verantwoordelijk voor de algemene zaken en de veehouderij. Pieter, getrouwd met Lisette, werkt met name in de kaasmakerij. Jaco, getrouwd met Annemarie, neemt het technische gedeelte voor zijn rekening.

Familiebedrijf

We zijn een echt familiebedrijf. In 2009 hebben we het bedrijf overgenomen van onze ouders, maar zij zijn steeds betrokken bij het bedrijf en denken met ons mee. Daarnaast springen er bij grote drukte regelmatig familieleden van onze of de nieuwe generatie bij. De familieleden, en ook de andere werknemers, hebben hart voor de zaak. Zodoende is de betrokkenheid op het bedrijf, op de koeien en op de kaas, groot. Doordat we dicht bij elkaar staan, zijn onze communicatielijnen kort, werken we flexibel en zijn we innovatief. We werken met enthousiasme samen om ons eindproduct op een hoger niveau te brengen: Echte,lekkere kaas van de boerderij.

002_278_rb-image-2821704

Zorgen voor de natuur

We leven en werken vanuit ons geloof in de Heere God, Die ons het leven heeft gegeven en Die ons elke dag kracht en gezondheid geeft om ons werk te doen. We weten ons afhankelijk van Hem. Dat gedachtegoed proberen we in de praktijk te brengen bij de zorg voor onze dieren. Dat betekent dat we niet alleen uit economisch perspectief werken, maar ook voor mens, dier en natuur goed willen zorgen.

dsc_0280-1-_edited